Portti Coronamarkettiin

Coronamarket osoite: coronhls55k7oo3mzzwf3xlketww6rgdpxtpoxv3yogtvjiboohytuqd.onion

Olet pian Coronamarketissa

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux) tai Orbot (Android).

Siirry Coronamarkettiin tor-selaimella

Siirry Coronamarkettiin

Suomalaiset portit

Piilopuoti

Uusi lauta

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

ASAP Market

Dread

The Hub Foorumi

Suljetut sivustot

Rautatieasema

Spurdomarket

Keskustori

Sipulimarket

Suomilauta

Torichat

Hydra Market

Utopia

Coronamarket

Dark Fox Market

Varalauta

Monopoly Market

Flugsvamp 3.0

Cannazon

The versus project

White House Market

Darknet Avengers Foorumi

World Market

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on Coronamarket?

Coronamarket on ulkomaalainen Tor-verkossa toimiva kauppapaikka. Coronamarkettiin pääset rekisteröitymään tästä linkistä.

Miten Coronamarket toimii?

Coronamarket tilaukset maksetaan tallettamalla etukäteen bitcoineja marketin lompakkoon. Marketissa toimii useita eriä myyjiä ja myyjien luotettavuutta arvioidaan asiakaspalautteilla. Jokainen, joka on tehnyt tilauksen myyjältä pystyy antamaan joko positiivisen, neutraalin tai negatiivisen palautteen myyjästä ja palautteet tulevat näkyviin myyjän profiiliin.

Miten tilaaminen toimii?

Tee tili Coronamarkettiin, siirrä bitcoineja tilillesi, lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja suorita tilaus. Kannattaa käyttää tilauksissa escrowia eli välitiliä. Se tarkoittaa sitä, että bitcoinit siirtyy välitilille eikä suoraan myyjälle. Jos tilauksesi ei saavukaan niin voit riitauttaa tilauksen jolloin bitcoinit ei siirry myyjälle vaan tilaus menee selvitykseen. Escrowin käytössä täytyy myös muistaa merkitä tilaus vastaanotetuksi, kun se sinulle saapuu. Silloin bitcoinit siirtyy välitililtä myyjälle. Maksun vapautuksen jälkeen pystyt jättämään palautteen myyjälle. Jos tilausta ei riitauteta tai merkitä vastaanotetuksi kahden viikon sisällä siitä, kun se on merkitty lähetetyksi niin maksu vapautuu automaattisesti myyjälle.

Miten käytän ja hankin bitcoineja?

Bitcoineja voi ostaa joko netistä tai sitten käteisellä Bittimaateista. Netistä ostaessa yksinkertaisin on varmaankin Bittiraha. Sinne vain syötetään bitcoin-lompakkosi osoite ja omat tiedot ja saat sähköpostiin laskun, jonka sitten maksat ja bitcoinit siirtyy lompakkoosi. Älä käytä Tor-selainta ostaessasi bitcoineja Bittirahasta! Bittimaattien sijainnit näkee täältä. Bitcoin-lompakkona voi käyttää esimerkiksi Electrumia, jonka voi asentaa tietokoneelle. Sieltä voi sitten suoraan tulostaa tai siirtää kuvana puhelimeen QR-koodin jota näyttämällä bittiautomaatilla bitcoinit siirtyy Electrum-lompakkoosi. Electrumista on myös saatavilla sovellus android-puhelimiin Google Play-kaupasta. Electrumista voit sitten siirtää bitcoinit joko Coronamarket-tilisi lompakkoon tai maksaa suoraan siellä tekemäsi tilauksen.

Coronamarketissa turvallinen ostaminen

Muista aina salata osoitteesi PGP-salauksella ja tilaa vain myyjiltä joilla on paljon positiivista palautetta.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas

Bitcoinien osto/myyntiryhmä käteisellä