Portti Dreadiin

Dread osoite: dreadytofatroptsdj6io7l3xptbet6onoyno2yv7jicoxknyazubrad.onion

Olet pian
Dreadissa

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux), Orbot (Android) tai Onion Browser (iOS).

Siirry Dreadiin tor-selaimella

Siirry Dreadiin

Suomalaiset portit

Piilopuoti

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

Kilos

Dread

ASAP Market

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on Dread?

Dread on ulkomaalainen reddit-kopio (keskustelualusta), joka toimii tor-verkossa. Dreadissa on /wickrfinland alusta, jossa voi keskustella muiden suomalaisten kanssa. Torilauta.net linkittää suoraan /wickrfinland alustalle.

DDoS-suojaus

Dreadissa on hieman hankala suojaus, jotta pääsee sivustolle. Sinun pitää ilmoittaa kuvassa näkyvä kellonaika minuutin kuluessa. Kellonaika on esitetty kahdella viivalla, jonka päällä on erilaisia muotoja, jotka pitää jättää huomioimatta.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas