Portti Piilopuotiin

Piilopuodin osoite: j3jr6qqm2trd5s65pm3kb2dpvia7bmvcbrilgg2xba3wbt3xo3thrrid.onion

Olet pian Piilopuodissa

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux), Orbot (Android) tai Onion Browser (iOS).

Siirry Piilopuotiin tor-selaimella

Siirry Piilopuotiin

Suomalaiset portit

Piilopuoti

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

Kilos

Dread

ASAP Market

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on Piilopuoti?

Piilopuoti on suomalainen Tor-verkossa toimiva kauppapaikka. Piilopuodissa tilaukset maksetaan tallettamalla etukäteen bitcoineja marketin lompakkoon. Kaikki marketin sisäiset keskustelut ja toimitusosoitteet ovat salattuja. Piilopuodissa myydään pääasiassa huumaus- sekä lääkeaineita. Marketissa toimii useita eriä myyjiä ja myyjien luotettavuutta arvioidaan asiakaspalautteilla. Jokainen, joka on tehnyt tilauksen myyjältä pystyy antamaan joko positiivisen, neutraalin tai negatiivisen palautteen myyjästä ja palautteet tulevat näkyviin myyjän profiiliin.

Piilopuodissa turvallinen ostaminen

Muista aina salata osoitteesi PGP-salauksella ja tilaa vain myyjiltä joilla on paljon positiivista palautetta.

Käytä Piilopuotia vain Tor-selaimella, äläkä käytä Tor-selainta tavalliseen internetin selailuun. Ennen kuin vierailet Piilopuodissa Tor-selaimella, sinun tulee kytkeä JavaScript pois päältä (Options -> Privacy & Security -> Security Level -> Switch to "Safest"). Piilopuoti on suunniteltu nimenomaan siten, että et tarvitse JavaScriptiä, joten voit parantaa turvallisuuttasi ottamalla sen pois käytöstä.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas