Portti Kilosiin

Kilosin osoite: mlyusr6htlxsyc7t2f4z53wdxh3win7q3qpxcrbam6jf3dmua7tnzuyd.onion

Olet pian
Kilosissa

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux), Orbot (Android) tai Onion Browser (iOS).

Siirry Kilosiin tor-selaimella

Siirry Kilosiin

Suomalaiset portit

Piilopuoti

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

Kilos

Dread

ASAP Market

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on Kilos?

Kilos tarjoaa ainutlaatuisia palveluita darknetissä: Se toimii hakukoneena ja tarjoaa erilaisia ​​palveluita, kuten bitcoin-mikserin. Hakukone on sivuston päätarkoitus, eikä se ole vain yksinkertainen darknet-hakukone, vaan se etsii nimenomaisesti hakutermilläsi luotettujen markettien sivustoilta. Kilos tarjoaa myös lisäpalveluita. Suurin on chipmixer “Krumble”. Bitcoin-mikseri on työkalu, jolla voit anonymisoida bitcoinisi. Käyttämällä Krumblen kaltaista mikseriä, yritykset, joilta ostat bitcoineja, eivät pysty jäljittämään, minne kolikot päätyvät ja tämä estää niitä ilmoittamasta sinua viranomaisille huumeiden ostamisesta. Palvelussa voit myös muuntaa Bitcoinisi -> Moneroiksi ja päinvastoin, Monerot -> Bitcoineiksi. Krumble satunnaistaa transaktiomaksut (bitcoin-verkossa), palkkiot (Krumblen sisällä) ja pakottaa satunnaistetun viiveen anonymiteetin lisäämiseksi. Mitä enemmän kolikoita tällä hetkellä heitetään, sitä anonyymempi jokainen Krumblen käyttäjä on. Krumble toimii vain Tor-verkon kautta, toisin kuin eräät tunnetuimmat bitcoin-mixerit, mikä lisää anonymiteettiä. Krumble asettuu "tunne asiakkaasi" (KYC) -säännösten ulottautumattomiin.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas