Portti Suomiskeneen

Suomiskene osoite: suomidrm4jxoggzwe4ibav6e74xlx2qoriq33vyqe2gk2gaibngw3uyd.onion

Olet pian
Suomiskenessä

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux), Orbot (Android) tai Onion Browser (iOS).

Siirry Suomiskeneen tor-selaimella

Siirry Suomiskeneen

Suomalaiset portit

Piilopuoti

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

Kilos

Dread

ASAP Market

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on Suomiskene?

Suomiskene on suomalainen anonyymi tekstilauta tor-verkossa, joka perustettiin torilaudan sulkeutumisen jälkeen lokakuussa 2020. Suomiskene on pyhitetty asialliselle keskustelulle tor-verkossa erityyppisistä aiheista ja uutisista.

Suomiskenessä huumekauppa on kielletty.

Sekakäyttötietokanta

Suomiskenessä on palvelu, josta löydät yleistä informaatiota tiettyjen päihteiden sekakäytöstä. Järjestelmän avulla voit helposti etsiä yleistä tietoa sinun valitseman kahden tai useamman päihteen yhteisvaikutuksista.

Siirry Palveluun -->

Päihdetukipalvelut

Suomiskene tarjoaa tor-verkossa uuden anonyymin päihdetukipalvelun yhteistyössä A-klinikkasäätiön Verkko-Vinkki ja Tukikohta ry:n Tukiverkko -hankkeiden kanssa.

Hankkeen tavoitteena on tuoda tukipalveluita lähemmäksi käyttäjiä, mahdollistaen yksinkertaisen, turvallisen ja anonyymin yhteydenoton tor-verkon välityksellä.

Suomiskene tarjoaa tällä hetkellä seuraavia palveluita:

Anonyymi Yksityisviestipalvelu
  • Yksityisviestipalvelun avulla voit lähettää valitsemallesi tukipalvelulle yksityisviestin anonyymisti Tor-verkon välityksellä. Voit seurata viestin tilannetta ja vastaanottamiasi vastauksia uniikin URL-osoitteen kautta. Kaikki viestit salataan automaattisesti valitsemasi tukipalvelun PGP-avaimella.
  • Siirry Palveluun -->
Julkinen Tukifoorumi
  • Julkisella tukifoorumilla voit keskustella avoimesti tukipalveluiden kanssa. Foorumilla voidaan käydä keskustelua esimerkiksi terveyteen liittyvistä kysymyksistä, turvallisemmasta päihteidenkäytöstä tai erilaisten haittojen ehkäistystä.
  • Siirry Palveluun -->

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas